Juleavslutning mandag 9. desember kl 19:11!

Klart for juleavslutning neste mandag. Meld deg på!

Styret ønsker alle velkommen til SK 1911s tradisjonelle juleavslutning, som vil avholdes på Damplassen fk. mandag 9.12 kl 19:11. Alle de kjente og kjære ingrediensene inngår, med sanger og samvær, premieutdeling for årets turneringer, og selvsagt mye mat og godt drikke (medbrakt). Og det hele avsluttes med Lynturnering for de ivrigste – den første i sesongen 2020!

Meld deg på ved email til geir.nesheim@gmail.com, innen søndag 8.12 kl 23:59, av hensyn til matbestillingen.

Hele invitasjonen kan finnes her.

NRK inviterer alle 1911’ere til VM studio i romjulen

Magnus Carlsen skal spille L/H-VM i Moskva i romjulen. Foto: ft.

NRKs Heidi Røneid har sendt oss følgende email:

“Hei Geir, 
NRK skal sende sjakk fra Marienlyst i romjulen og lurte på om SK 1911 kunne tenke seg å samle en gjeng fra klubben og være publikum en av dagene? Vi sender fra 26 tom 30 desember. Det er lyn- og hurtigsjakk med oppmøte trolig klokken 12.00 og så er man ferdig senest 19.00. 
Hilsen Heidi:)”

Dette er hygglig! Fint å komme ut av godstolen hjemme under julesjakk-sendingene. Det er krevende å finne en felles dag hvor alle interesserte kan, men vi kan jo foreslå 3. juledag 27.12! Men alle kan melde seg på også andre dager.

Lenke til påmelding kan finnes  her

Tripple-seier til Per G Svendsen

Per G Svendsen (til h) ble mandag 2.12 klar som vinner av Høstturneringen 2019, og er dessuten klubbmester 2019 i Lyn og Hurtigsjakk fra tidligere i år. Årets klubbspiller så det holder. Vi gratulerer! Her i et parti mot turneringssjef 1911 Erik Løveid. Foto: Geir Nesheim

Høstturneringen 2019 ble avsluttet mandag 2.12, og ratingfavoritt Per G Svendsen tok hjem førsteplassen med 6p på 7 runder etter seier over Albert Vogt-Østli i siste runde. Nærmest fulgte Gaute Bergan med 5,5p og så en kvartett på 5p: Bechstrøm, Poppe, Vogt-Østli og Furnes. En vellykket turnering, med hyggelig deltagelse også fra gjestespillere, og gode resultater av flere fra klubbens yngre garde. Alle resultater kan finnes via lenke øverst på siden.

Svendsen kan glede seg over en god sesong, med en nylig seier i KM Lyn 2019, og også førsteplass i KM Hurtigsjakk 2019 rett før sommerferien. Det manglet bare Klubbmestertittel 2019 for storeslem – der tok han 2. plass på erbødig avstand etter GM Frode Urkedal, men bl.a. foran sterke Elham Abdrlauf, OSS. Vi gratulerer Per Gisle med imponerende resultater og stabilitet i 2019.

Nå gjenstår bare Juleavslutningen på Damplassen mandag 9.12 – se eget oppslag. Men f.k. helg er det seriesjakk i Østlandsserien for 2, 3, 4. og 5. lagene. Oppmenn er Erik Løveid for 2-4 lagene (eirklveid@gmail.com) og Johs Kjeken for 5. laget (joh-kjek@online.no) – ta kontakt med dem ved spørsmål.

Så er alle 1911’ere invitert i NRK-Studio under Lyn/Hurtig-VM i romjulen – se eget oppslag.