15-2-1 til Kasimdzhanov i simultanen

Vår nye klubbkamerat og eksverdensmester Rustam Kasimdzhanov overbeviste mot 18 motstandere på Damplassen mandag 20.11. Riktignok fikk unge Andreas Tenold, Nordstrand en fin skalp med sin seier, men det må nevnes at det var på tid i en ellers tapt stilling. Remiser til Børge Svanholm, også Nordstrand, og SK 1911s egen kasserer Harald Furnes var ellers beholdningen for motstanderne, med 15 seire, 2 remiser og ett tap for simultangiveren. Før simultanoppvisningen demonstrerte vår nye GM et av sine vinstpartier, med særlig vakre kombinasjoner, til glede for et 30-talls fremmøtte.

Vi skal etterhvert bringe alle partiene, men gjengir her Haralds remisparti mot eks-verdensmesteren. Selv om det etterhvert røk en kvalitet, kunne Harald med god samvittighet ta i mot Rustams remistilbud i sistnevntes tidsnød, siden det fortsatt var gode motspillsmuligheter i sluttstillingen:

Mandag 27.11 spilles Klubbmesterskapet i Lynsjakk (3 min + 2 sek), og dessuten utsatte partier i Høstturneringen, med følgende program:

Balas-Monsen
Furnes-Dahl
Vitenberg-Rognes
Fjellestad-Tenold
Roksvold-Wilhelmsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *