SK 1911 trenger frivillige til matchen Magnus Carlsen – Nakamura

Magnus Carlsen spiller Uoffisiell VM-match i Fisher Random mot Nakamura på Høvikodden 9-13/2. 1911’ere som øsnker kan stille som frivillige!

Stor sjakkbegivenhet på Høvikodden Henie Onstad senteret fredag 9/2 til tirsdag 13/2. Det spilles Fisher Random – flere runder per dag – og alt sendes på NRK i beste sendetid. det er som en liten VM-match i Norge allikevel! Se mer på arrangementets hjemmeside: http://hok.no/arrangement/carlsen-vs-nakamura

SK 1911 er bedt om å stille med frivillige under arrangementet. Det er snakk om skift a 6 timer (fra kl 16 til kl 22) alle 5 dager 9-13/2. SK 1911 skal stille med inntil 12 slike dags-skift. En person kan ta ett skift (en dag fra kl 16 til 22) eller flere skift (inntil 5). Oppgavene blir å være vaktmannskap i spillelokalet, følge Magnus og Nakamura til/fra spillested/hvilerom osv. De som stiller får klesantrekk (fra Gant) og enkel bevertning under skiftet. SK 1911 får penger dersom vi stiller med mannskaper. De som kan skal også stille på et sikkerhetskurs tirsdag 6.2 kl 16-17 på Høvikodden.

Alle interesserte kan melde seg til geir.nesheim@gmail.com. De første som melder seg får oppdraget – skynda på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *