Vellykket NID-kveld med Eivind

Vår unge FM Eivind O Risting foreleser i Nimzo INdisk forsvar mandag på Dampalssen

Det ble en fin innføring i Nimzo-Indisk forsvar for et lite men entusiastisk publikum mandag på Damplassen. FM Eivind Olav Risting spiller åpningen med begge farger, og delte villig av sine erfaringer. Tilhørerne var spørrelystne, og fikk valuta for fremmøtet. Takk til Eivind. Vi håper at enda flere klubbmedlemmer kjenner sin besøkelsestid ved neste anledning. Etter foredraget ble det spilt tema lynturnering 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4, 5+3 (L/H), med følgende resultater:

1. Eivind O Risting 7p/7 partier
2. Tor A Hauge 6p
3. Per G Svendsen 4p
4-5 Odd Ivar Fystro 3p
4-5 Trond Jacobsen 3p
6-7 Mikael Næss 2p
6-7 Thore Roksvold 2p
8. Øysten Madsen 1p

Det ble mandag også spilt ett utsatt parti i KM’18 gr B, der Nesheim slo Tveraabak og dermed kan se frem til 9. og siste runde om to uker med 1 poengs ledelse til Hem, Bergan og Tenold. Men mye kan fortsatt skje…

Mandag 21.5 er klubben stengt pga pinsen. 9. og siste runde i KM 2018 spilles deretter mandag 28.5. Vi minner om at alle utsatte partier må være spilt før siste runde. Meld resultater til geir.nesheim@gmail.com etterhvert som de foreligger. Alle meldinger sendes samme email adresse.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *