Tripple-seier til Per G Svendsen

Per G Svendsen (til h) ble mandag 2.12 klar som vinner av Høstturneringen 2019, og er dessuten klubbmester 2019 i Lyn og Hurtigsjakk fra tidligere i år. Årets klubbspiller så det holder. Vi gratulerer! Her i et parti mot turneringssjef 1911 Erik Løveid. Foto: Geir Nesheim

Høstturneringen 2019 ble avsluttet mandag 2.12, og ratingfavoritt Per G Svendsen tok hjem førsteplassen med 6p på 7 runder etter seier over Albert Vogt-Østli i siste runde. Nærmest fulgte Gaute Bergan med 5,5p og så en kvartett på 5p: Bechstrøm, Poppe, Vogt-Østli og Furnes. En vellykket turnering, med hyggelig deltagelse også fra gjestespillere, og gode resultater av flere fra klubbens yngre garde. Alle resultater kan finnes via lenke øverst på siden.

Svendsen kan glede seg over en god sesong, med en nylig seier i KM Lyn 2019, og også førsteplass i KM Hurtigsjakk 2019 rett før sommerferien. Det manglet bare Klubbmestertittel 2019 for storeslem – der tok han 2. plass på erbødig avstand etter GM Frode Urkedal, men bl.a. foran sterke Elham Abdrlauf, OSS. Vi gratulerer Per Gisle med imponerende resultater og stabilitet i 2019.

Nå gjenstår bare Juleavslutningen på Damplassen mandag 9.12 – se eget oppslag. Men f.k. helg er det seriesjakk i Østlandsserien for 2, 3, 4. og 5. lagene. Oppmenn er Erik Løveid for 2-4 lagene (eirklveid@gmail.com) og Johs Kjeken for 5. laget (joh-kjek@online.no) – ta kontakt med dem ved spørsmål.

Så er alle 1911’ere invitert i NRK-Studio under Lyn/Hurtig-VM i romjulen – se eget oppslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *