NRK inviterer alle 1911’ere til VM studio i romjulen

Magnus Carlsen skal spille L/H-VM i Moskva i romjulen. Foto: ft.

NRKs Heidi Røneid har sendt oss følgende email:

“Hei Geir, 
NRK skal sende sjakk fra Marienlyst i romjulen og lurte på om SK 1911 kunne tenke seg å samle en gjeng fra klubben og være publikum en av dagene? Vi sender fra 26 tom 30 desember. Det er lyn- og hurtigsjakk med oppmøte trolig klokken 12.00 og så er man ferdig senest 19.00. 
Hilsen Heidi:)”

Dette er hygglig! Fint å komme ut av godstolen hjemme under julesjakk-sendingene. Det er krevende å finne en felles dag hvor alle interesserte kan, men vi kan jo foreslå 3. juledag 27.12! Men alle kan melde seg på også andre dager.

Lenke til påmelding kan finnes  her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *