Alt klart for årets Juleavslutning mandag 10. desember

Vi har gleden av å ønske alle medlemmer i velkommen til   1911s juleavslutning 2018 som avholdes mandag den 10. desember kl. 19.11 i vårt spillelokale, Damplassen 19.

MENU

Juletallerken m. ribbe, pølse, medisterkaker, etc.

fra Royal Catering

Dessert m. vaniljesaus

Kaffe m/ kransekake

                       Startavgift: Voksne kr. 290, ungdom kr. 200, junior kr. 150.

Av det storslagne programmet (same procedure as every year) kan vi nevne:

Taler, god mat, avsynging av 1911-sangene, utdeling av Lars Hanssens vandrepokal til ”årets lagspiller”, utdeling av Haakon Opsahls vandrepokal (Nabben-pokalen) til årets klubb­mester, forøvrig vil det bli premie­utdeling for klubbmesterskapet, høstturneringen, lyn- og hurtigsjakkcupen og årets øvrige turneringer, program for våren 2019 vil bli presentert, etc. etc. etc.

Kvelden avsluttes naturligvis, i pakt med tradisjonene, med en lynturnering som teller i neste års lyn- og hurtigsjakkcup!  En tør henstille til de av klubbens medlemmer som ønsker å delta om velvilligst, snarest å melde seg til lederen, hr. Nesheim, e-post:  geir.nesheim@gmail.com innen den 9. desember kl. 23:59.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *