Rolig Generalforsamling 2019 gjennomført

10 fremmøtte gjennomførte en rolig generalforsamling på Damplassen mandag 11.3. Årsberetning, regnskap med hyggelig overskudd og rekordhøy egenkapital, og valg ihht valgkomiteens innstilling var hovedsakene. Interesserte kan finne årsmøtepapirene via lenke på hjemmesiden. Det nye styret består av Geir Nesheim (styreleder/gjenvalg), Jørgen Tveraabak (nestleder/gjenvalg), Harald Furnes (kasserer/gjenvalg), Finn Møller (materialforvalter/gjenvalg), Christian Poppe (styremedlem/gjenvalg) og Frode Urkedal (eliteansvarlig/ny etter Torbjørn R Hansen som hadde frasagt seg gjenvalg). Nettredaktør Helge Fjellestad går også ut av styret etter eget ønske. Styret ble gitt fullmakt til å supplere styret med ny nettredaktør og ny turneringsjef. Revisor Anders Sørjordet som nå spiller for Drammen hadde også frasagt seg gjenvalg. Ny revisor er Torstein Bae, og ny vararevisor etter Johannes Kvisla er Xue Jia Qi. Valgkomiteen fortsetter: Anders Iversen og Sven Erik Rognes. De vil hjelpe styret med suppleringsarbeidet. Det var ingen innkomne forslag til behandling. Hele generalforsamlingen var over på 45 minutter..

Etterpå var det generalforsamlingslyn:
1. Geir Nesheim 5p/6 runder + 2-0 i stikkamp om 1-2plass
2. Harald Furnes 5/6 + 0-2
3. Erik Løveid 4/6 + 2-1 i stikkamp om 3.plass
4. Sven Erik Rognes 3/6 + 1-2
5. Christian Poppe 2/6 + 2-0 i stikkamp om 5.plass
6. Trond Jacobsen 1/6 + 0-2
7. Kjetil Halvorsen 0/6.

Trangt på Damplassen der det ble spilt hele 5 hjemmekamper i Østlandsserien søndag 10.3. Johs Kjeken var turneringsleder og styrets materialforvalter Finn Møller (nærmest til v) bidro med sitt på vanlig vis. Foto: Geir Nesheim

I helgen ble seriesesongen avsluttet, med mange gode resultater for 1911. Førstelaget tok bronse i Eliteserien etter avsluttende seier over Nordstrand som ble nr. 2 Vålerenga vant. Våre beste poengscorere ble GM Torbjørn R Hansen på 2. bord (4,5/6), GM Frode Urkedal på 1. bord med 4,5/9 og Lucas Ranaldi, stort sett på 3. bord, med 4,5/9. Dette er vår 4. medalje på rad i eliteserien – meget bra levert!

Også i Østlandsserien gikk det vår vei i helgen, ved at 3. laget tok opprykket vi ønsket til 1. divisjon etter bl.a. en sterk 4-0 seier over nr 2 i avdelingen Nordstrand 3 lørdag. Toppscorer ble Johannes Kvisla med 5p/5 på 3. bord. Etter uavgjort mot Vålerenga 3 lørdag var opprykksmuligheten borte for 2. laget, men det ble i alle fall 2. plass i avdelingen etter Nordstrand 2. I 3. divisjon avsluttet 4.-laget med sterke 4-0 over Vålerenga 4 selv om to spillere kom sent til partiene av ulike årsaker. Det ga en fin 3. plass i avdelingen. Toppscorer ble Sven Erik Rognes på 2. bord med 2,5p/3 runder. For våre 3 lag i 4. divisjon gikk det litt opp og ned. 5.laget ble nr 5 i avdeling A, der toppscorer Anders Iversen tok pene 3p/4. 6. laget ble også nr 5 i gr E. Toppscorer der ble Trond Evanger med 3,5p/5. Og 7. laget med en ung gjeng tok en sterk 3. plass i avd F, 2 poeng unna opprykk. Toppscorer Mikkel Li Johansen tok 3,5p/ på 2. bord. Vi takker alle for innsatsen – da mener vi alle 46 unike spillere som deltok på seriesjakklagene våre i år – et flott tall, synes vi.

Neste mandag 18. mars spilles runde 6 i Klubbmesterskapet 2019. Rundeoppsettet finnes via lenke øverst på siden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *