Nettsiden åpen igjen

Vi har hatt problemer en periode med å få publisert på SK 1911s hjemmeside, men med hjelp fra Helge Fjellestad er vi nå igang igjen.

Konsentrert stemning på Damplassen under Hurtigsjakkturneringen 25.3.19. Foto: Geir Nesheim

Mandag 25.3 blevar det hurtigsjakkturnering 20min (LH), med følgende resultater:
1. Tor Arne Hauge 4p/5r
2. Christian Poppe 3,5p
3. Harald Furnes 3p
4-6. Sven Erik Rognes 2,5p
4-6. Thore Roksvold 2,5p
4-6. Erik Shetelig 2,5p
7-8. Odd Ivar Fystro 1p
7-8. Mikael Næss 1p

Sammenlagtstillingen er nå 1) Rognes 62,5p, 2)Furnes 45p 3) Jacobsen 43p. Vi ska oppdatere tabellen på hjemmesiden med det første.

Forrige mandag 18.3 ble 6. runde i Klubbmesterskapet 2019 spilt, med det resultat at de to lederne Forde Urkedal i gruppe A og Trond Evanger stakk ytterligere fra og leder nå med hhv 2p og 1,5p på forfølgerne.

God stemning på The Good Knight under SK 1911s elitegruppemøte 26.3.19. Ved endebordet under demobrettet styreleder Geir Nesheim (til v) og eliteansvarlig i styret Frode Urkedal. Foto. Kristoffer Gressvik

Tirsdag 26.3 ble det avholdt møte for 1911s elitespillere (definert som spillere med over 2000 i rating + unge i fremgang – eldre passive) på The Good Knight sjakkpub i Oslo sentrum. Styret var også invitert. 17 personer møtte frem og diskusjonene gikk livlig. Pizza-serveringen hjalp også på stemningen. Noen konklusjoner: a) Det blir sjakk-camp for denne gruppen på Geir Nesheims landsted på Hankø helgen 16-18/8. Invitasjon og program følger. b) Første åpne ratede lynturnering NGP på Damplassen spilles som annonsert i Terminlisten 13. mai. Mange elitespillere signaliserte planer om å delta – bra. Kapasiteten blir 40 spillere. Invitasjon følger. c) SK 1911 stiller lag under NM for Klubblag i Drammen i pinsen, med ambisjoner om å gjøre det bra. Andre som vil spille kan henvende seg til geir.nesheim@gmail.com innen 16. mai, så setter vi opp lag.

Mandag 1. april spilles lynturnering 3min+2sek (L/H), og utsatte partier:
Gruppe A:
Bergan – Løveid
Ray-Furnes

Partiet K Selvik-Jensen i Gruppe B: Spillerne avtaler dato seg i mellom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *