Klubbmesterskapet fortsetter mandag 2. november kl 18:45

Det ble ingen seriesjakk helgen 30/10-1/11. NSF avlyste rundene i både Eliteserien og Østlandsserien denne helgen pga Covid19-situasjonen. De utsatte rundene spilles senere – vi kommer tilbake med informasjon når den foreligger.

Det ble mange utsatte partier i KM 8. runde Gr A mandag 26.10. Mandag 2.11 spiller Gruppe B sine kamper i runde 8, med følgende partier (litt endret rundeoppsett pga et feilresultat i Turneringsservice tidligere):

  • Rosnes-Lazareva
  • Roksvold-Skjeldal
  • Vederhus-Shetelig
  • Smedsrud-Madsen
  • Hauge-Vik
  • Kjetil Selvik-Bjørklund

Balas, Cyrus og Elma Selvik har trukket seg fra resten av turneringen.

Det spilles mandag 2.11 også noen utsatte partier i gruppe A:

  • Nesheim-Bechstrøm
  • Evanger-Rognes
  • Næss-Furnes

Dette gir totalt 8 partier og 16 spillere hvis alle møter. Dette er innenfor den ramme på 20 personer både Oslo Kommune og SK 1911 har for arrangementer. Ordinære smittevernregler vil bli fulgt – se www.sjakk.no for detaljer.

Alle beskjeder om eget parti gis på vanlig måte til geir.nesheim@gmail.com så snart som mulig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *