Klubbmesterskapet 2022 i gang – med 30 deltakere!

God deltagelse i KM 2022 som startet mandag 17/1. Her Gerrard Garro Blanco (til h) mot Øystein Madsen i 1. runde. (Bilde: Geir Nesheim)

Mandag 17/1 begynte årets KM. Til slutt hadde hele 30 spillere meldt seg på, det høyeste deltagerantallet siden 2017 – veldig bra! Gruppene måtte av Covid19-hensyn deles opp ved at A-gruppen spilte på Blindern Universitet og B og C gruppene på Damplassen. Dette fungerte fint, og vil forbli slik de neste rundene, inntil COVID19-reglene endrer seg positivt.

4 partier måtte av ulike grunner utsettes, men vi noterer oss at Klubbmester 2021 Gaute Bergan åpnet med seier sammen med foreløpig 3 andre spillere. Alle resultater og partier kan finnes via lenke til Turneringsservice øverst på hjemmesiden.

Runde 2 spilles allerede førstkommende mandag 24. januar kl 18:45 – A-gruppen på Blindern og B- og C-gruppene på Damplassen. Alle beskjeder om egen deltagelse kan meldes til SK 1911s turneringsleder Erik Løveid på eriklveid@gmail.com.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *