Sommeravslutningen

En time før sommeravslutningen skulle begynne, høljet regnet ned og det så ut som vi skulle bli skremt innendørs. Men klokken 19.11 (når ellers?) tittet solen fram og de gode naboer og vertskap, Lars og Roaul, mente at vi kunne være utendørs.  

I simultanen under sommeravslutningen 2006 ble SK1911 knust av daværende klubbmester Frode Urkedal. Den gangen fikk Frode 1 time på hver av klokkene. I 2007 var tiden redusert til 45 minutter. Skjønt utfordrerne fra klubben hadde også fått sin tid redusert fra 45 til 25 minutter. 

SK1911 fikk revansje på Frode i simultanen med de endelige sifrene 7,5-6,5. Gregor, Olav, Per Gisle, Harald, Louis og Roaul vant sine partier. Markus, Jon og Øyvind spilte remis og Anders, Helge, Jens, Odd Martin og Thomas tapte. Ryktene vil imidlertid ha det til at av partiene Frode tapte, sto han best eller til vinst i 4 av disse. Kun Roaul og Per Gisle hadde best stilling på brettet.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *