SK 1911 stengt ut vårhalvåret

Styret i SK 1911 har nå besluttet at vi holder stengt på Damplassen ut vårhalvåret. Bakgrunnen er selvsagt Coronasituasjonen. 1911U har tatt samme beslutning. Og Ullevål Eldresenter er selv stengt pga Corona.

Styret har også besluttet at det pågående klubbmesterskapet for 2020 – der det hittil er spilt 5 av 9 runder – skal fortsette med de gjenværende rundene til til høsten, og altså innarbeides i terminlisten for høsthalvåret. Selvsagt under forutsetning av at myndighetene innen da har åpnet opp slik at normale forhold kan gjeninnføres.

Styret beklager sterkt den oppståtte situasjonen, men vil oppfordre alle 1911’ere til å følge godt med på de mange gode nettsjakktilbud som nå dukker opp. Vi vil med jevne mellomrom viderebringe det mest interessante av dette på SK 1911s hjemmeside.

 

Liten oppdatering i Coronaperioden

SK 1911s mandagsaktivitet på Damplassen er fortsatt avlyst.

Neste uke kommer det oppdateringer på situasjonen fra myndighetene, og SK 1911-styret vil da ta stilling til hva som skal gjelde for SK 1911 fremover. Det vil bli gitt informasjone her på nettsiden så snart den foreligger.

Imens finner mange frem til de mange nettsjakk-tilbudene som nå dukker opp. Vi har ingen full oversikt her, men hvis man er interessert så er det mange muligheter.

Et eksempel er den nye nordiske klubbturneringen, med utgangspunkt i et initiativ på Island. Turneringssjef Erik Løveid vil sonere blant 1911’ere om ikke også vi skal stille lag.

Et annet eksempel er Eiker Sjakklubbs turnering på Lichess i påskeuken.

Følg med – det dukker stadig opp nye tilbud!