Finn Møller 95 år

Finn Møller (i hvit jakke midt på bildet) i sitt rette element – sammen med gode venner i SK 1911. Foto: SK1911

SK 1911s æresmedlem og Grand Old Man Finn Møller fyller 95 år i dag, lørdag 25. juli. Han feirer dagen hjemme i Langmyrveien sammen med fru Ingrid.

Finn har stått på for SK 1911 i flere mannsaldre, og har fortsatt rollen som materialforvalter i styret. Han synes sjakken har gitt ham “veldig mye”, og at det er “litt rart” når han nå faser litt ned, samtidig med Johs Kjeken som jo også trapper ned nå i 2020.  Men dagen i dag har vært travel, med mange telefoner og henvendelser, som han har satt stor pris på.

SK 1911 gratulerer Finn Møller med 95 års dagen. Blomster er oversendt.

For styret
Geir Nesheim
styreleder

SK 1911 starter opp igjen på Damplassen mandag 31. august kl 18:45!

Covid19-situasjonen har medført at SK 1911-aktivitetene nå har ligget nede siden mars, bortsett fra noen bra initiativ for nettsjakk via facebook. Og 1911-spillere har vært aktive i netturneringer og noen få fysiste turneringer rundt omkring, med mange gode resultater.

Men nå har det kommet smittevernregler – også for sjakken – som tilsier at alle, og også SK 1911, kan starte opp igjen noe som minner om normal drift fra slutten av august.

Vi starter opp med Hurtigsjakkturnering (L/H) 15min +10sek mandag 31. august, og så fortsetter vi med avslutning av vårens klubbmesterskap, der 4 runder gjenstår. Disse vil bli spilt i.l.a. september og oktober.

Så vil vi ha en kort høstturnering (formatet er fortsatt under utvikling) i perioden oktober til desember. Innimellom blir det hurtigsjakk, teorikvelder, og så får vi se om det etterhvert blir tillatt også med lynsjakk – det er foreløpig ikke mulig innenfor gjeldende smittevernsregler.

Vi planlegger å legge ut full terminliste her på SK 1911-siden i uke 31.

God sommer til alle SK 1911’ere så lenge!