Høstturneringen har startet!

I går startet årets høstturnering med rekordmange 40 spillere fordelt på 5 Bergergrupper. Resultater fra 1. runde samt oppsett av øvrige runder der du kan se hvem du møter og hvilken farge du får i hver enkelt runde, finner du her.

2. runde spilles neste mandag og sjakkklokkene startes klokka 19.11!

Høstturneringa 2010

Høstturneringa er godt i gang, og 3. runde spilles neste mandag 27/9.

Vi minner om at det spilles etter Konrad system, noe som betyr at nye spillere kan komme inn i turneringa når de måtte ønske det, og at det er mulig å stå over en eller flere runder. Ethvert medlem kan altså bare møte fram, seinest innen kl. 19.05, og det garanteres at du får spille et parti.

For resultater se i høyrespalten under Aktuelt.

Jens ble høstmester

Det er nå klart at Jens Kjølberg gikk til topps i høstturneringens A-gruppe. Jens fikk 5,5 poeng. Samme score fikk Per Gisle Svendsen, men Jens vant det innbyrdes oppgjøret, og hadde derfor best kvalitet. Tredjeplassen gikk til Gregor Taube, som fikk 5 poeng.

I gruppe B gjenstår et par partier, men det er klart at Torgeir Kjøita har tatt en klar seier med 6,5 poeng. På de neste plassene ender Olav Fredriksen og Eirik Garnås, begge med 5 poeng.

Alle resultater fra høstturneringen her.

Marianne vant igjen

Med best andrekvalitet tok Marianne en knepen seier i hurtigsjakken med tidshandicap foran Kjølberg jr. og Kjølberg sr. Ikke et eneste parti endte remis gjennom de 5 rundene. Se resultater her.  

Det ble i går spilt 4 utsatte partier i høstturneringa, resultatene ligger her.  

Neste mandag spilles høstturneringens 3. runde. NB! Eventuelle forfall må meldes til Torstein (torstein@sjakkhuset.no) da Johs er på Island fra torsdag til mandag ettermiddag.

Oppsett av 3. runde i gruppe B vil bli lagt ut så snart som mulig, men vi må avvendte at et utsatt parti blir avviklet i løpet av uken.

Høstturneringen, 2. runde

Andre runde ble spilt i går. Se resultater her.

Kommende mandag er det utsatte partier og lynturnering med tidshandicap. Det spilles fem runder monrad, samlet tenketid 30 min som fordeles etter ratingforskjell: 15-15 ved under 60 poeng forskjell, 3-27 ved forskjell over 600 poeng.