Ingen svensk suksess

Scandinavian Chess Tournament i svenske Täby ble avsluttet i går. Både Silje og Torstein endte på 5,5 poeng av 9. Motstanden tatt i betraktning var resultatet akseptabelt for Silje og svakt av Torstein.

I Arctic Chess Challenge imponerte 1911Us Johannes Kvisla med seier mot GM Nick de Firmian i sjuende runde. Johannes har antydet at han snart (igjen) blir medlem av 1911 – vi ser frem til det!

3 kommentarer til «Ingen svensk suksess»

  1. Torstein!

    Hvordan ble Scandinavian Chess Tournament i svenske Täby publisert? Turneringen var ikke å finne på noen «kjent» terminliste (FIDE, NSF, Gullaksen, Harmen Jonkman’s). Ut fra det store deltagerantallet så må turneringen være godt kjent i visse kretser – i hvertfall i Sverige, men hvor finnes forhåndsreklamen? Er ikke Täby forøvrig Sveriges svar på Øvrevoll?

  2. Jeg fikk vite om turneringen på schackforum.se, Sveriges ledende nyhetsside. Det stemmer at den ikke ble markedsført i Norge, og det var nok bevisst.

    Dette var først og fremst en turnering for svensker. Bilene kunne bare svensker vinne, og fra øvrige land fikk kun den beste premie. Silje tok hjem Norges premie.

    Og ja – det er en svær galoppbane i Täby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *