Høstturneringen runde 5

Femte runde av høstturneringen ble spilt i går.

I A-gruppen er det nå uhyggelig jevnt, etter at de to lederne Aleksander og Werner tapte mot hhv. Olav og Odd Martin. Så vidt jeg kan skjønne er det nå firkløveret Per Gisle, Werner, Aleksander og Odd Martin som leder; alle disse har 2,5 poeng pluss et utsatt parti. Men ingenting er avgjort når det gjelder seierskampen. For eksempel har Marianne 0,5 poeng pluss tre utsatte partier, så hun kan komme som en rakett!

I B-gruppen befestet Tor og Jens tetstillingen med nye vinster. Tor har nå 3,5 poeng pluss et utsatt parti, mens Jens har 3 av 3 og to utsatte partier. Også her ser det ut til å bli en tett innspurt!

I gruppe C vant Ivar, og det er nå klart at det er han som er i føringen med 3,5 poeng pluss et utsatt parti. Nærmest følger Christian med 3,5 poeng og Ask med 3 poeng pluss utsatt parti. Det skal spilles utsatte partier før neste runde, så sjette runde i C-gruppen er ikke satt opp ennå.

Fullstendige resultater finner du her. Samme sted finner du også oppsett for runde 6 og 7 i A- og B-gruppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *