NM klubblag

NM for klubblag ble spilt i Stavanger denne helgen. 1911 ledet før siste runde, men tapte for Asker med 3,5-0,5. Dermed ble det femteplass. OSS vant, men vi ga dem bank med 2,5-1,5. Frode vant mot Øgaard, mens Kenneth vant mot Hammer. De to andre på laget var Torstein og Silje, mens Tor Arne var ubenyttet reserve.

Vi hadde også med et annetlag, som besto av Tor, Gregor, Erik og Eskil. Guttene gjorde en fin innsats. Spesielt morsom var Gregors seier mot Tore Lambrechts på godt over 1500. Det partiet og fullstendige resultater finnes på turneringens hjemmesider.

Én kommentar til “NM klubblag”

  1. Merk også at Erik Botheim (født 2000!) i siste runde klarte en utrolig remis mot Terje Torgersen, rating 1847. Jeg vil tro det er første gang i norsk sjakkhistorie at en sjuåring klarer poeng i et ratet parti mot en spiller i klasse 1!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *