Kvisla vant hurtigsjakken

3 utsatte partier ble spilt i KM17 i går 3.4 – se linken øvert på siden for resultater. Frode Urkedal vant og overtok teten i gruppe A. Der bokførte også Olav Hjortås sin første seier i vårens turnering. I gruppe C tapte ledende Glen R Monsen for Kjetil Selvig, og deler nå ledelsen med Balas. 8 runde spilles etter påskepausen: mandag 24/4 kl 19:11. Rundeoppsett for gruppe C finnes også via linken. Rosnes har w.o i gr C og Helge Pedersen i gr B.

Ellers ble det 3.4 spilt 4 runde hurtigsjakkturnering med god deltagelse, og bl.a. besøk av to spillere fra Rokaden, som vi gjerne ser kommer tilbake – se bildet. Vinner ble Johannes Kvisla med 4 seire. Resultater (kvalitetsberegning inkludert):