Delt seier i åpningslyn

Tor Arne Hauge (til h) åpnet årets sterkt med delt 1. plass. Her mot Georg Balas, som tok 4p. I bakgrunnen Trond Jacobsen (til h) og Marius Stub.

Første klubbkveld på det nye året ga lynsjakkseier (L/H) til Per Gisle Svendsen og Tor Arne Hauge, med mange av de faste på de neste plassene. Men også hyggelig med nykommer Marius Stub, som deltok i sin første klubbturnering. Resultater:
1-2 Per Gisle Svendsen og Tor Arne Hauge 7/8
3 Trond Jacobsen 6
4 Geir Nesheim 5,5
5 Georg Balas 4
6-7 Michael Næss og Øystein Madsen 2
8 Thore Roksvold 1,5
9 Marius Stub 0

Til helgen er det seriesjakk, og mandag 15/1 starter vi så opp Klubbmesterskapet for 2018. Fint hvis alle som ønsker å spille melder seg snarest mulig og senest innen søndag 14.1 kl 23:59, rett i Turneringsservice eller ved email til geir.nesheim@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *