Lynturnering og utsatte partier mandag 7/5

I Klubbmesterskapet 2018, Gruppe A har Raymond Boger måttet trekke seg fra sine gjenværende partier, inklusive de utsatte partiene (totalt 5 partier). Motstanderne har fått tilkjent seier på walkover i disse partiene. Etter dette har vi kun ett gjenværende utsatt parti i Gr A, men det er til gjengjeld nøkkelpartiet Kvisla-Urkedal, som vil bli spilt privat. Dette partiet ser ut til å avgjøre kampen om KM-tittelen 2018, og vil bli offentliggjort så snart det er spilt.

Mandag 7.5 kl 19:11 spilles det Lynturnering (5 min, L/H). på Damplassen Teorikvelden i Terminlisten utsettes til 14.5, og erstatter da den nye “Åpne LynCup 2018,” som må utsettes til høsten. Programmet for teorikvelden 14.5 med tilhørende tematurnering offentliggjøres  tirsdag 8/5.

Mandag 7/5 spilles det også noen utsatte partier i Gruppe B, etter følgende plan:
– Stub-Jensen,
– Fjellestad-Hem,
– Balas-Nesheim

Da gjenstår følgende utsatte partier i gruppe B:
14/5:
– Nesheim-Tveraabak,
– Hem-Tenold
Privat:
– E Selvik-K Selvik
Ikke berammet:
– K Jensen-Tenold

Beskjeder om disse partiene meddeles geir.nesheim@gmail.com. Vi minner om at alle utsatte partier må være spilt før siste runde spilles mandag 28.5.

Fra 1911’eres innsats i den store verden nevner vi ellers:

Copenhagen Chess Challenge 25. – 29. April (65 deltakere)
Nr. 7 GM Frode Urkedal  6,0 av 9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *