– Hvem kan stoppe den mannen?!

Morten Rolstad, OSS (til v) slår Gaute Bergan i 4 runde av høstturneringen og leder nå med 1 poeng. Partiet nederst i spalten. (foto: Geir Nesheim)

4. runde i Høstturneringen ble spilt mandag 15.10, og nå leder Morten Rostad, OSS med 4 strake etter seier over Gaute Bergan (se parti lenger nede i spalten). Hva skal til? På de nærmeste plassene på ærbødige et helt poengs avstand følger Geir Nesheim, Bergan, Olav Hjortås, Helge Fjellestad og Per G Svendsen. 5. og 6. av 7 runder spilles 5. og 12.11. Rundeoppsettet for runde 5 kan finnes via lenken øverst på siden.

I Europamesterskapet for klubblag kom 1911 på en fin 28. plass. Beste poengscorer ble FM Isak Storme (2276, SWE) på 6. bord, med 6p på 7 partier og ratingprestasjon på 2518. Ellers fikk i bordrekkefølge på bord 1-5 IM Frode Elsness 2,5p, GM Torbjørn R Hansen 3p, IM Lasse Løvik 2,5p, FM Lucas Ranaldi 3p og FM Eivind O  Risting 3,5p. Risting har for øvrig meldt overgang til Hell SK, og spiller for dem i årets Eliteserie. Vi takker Eyvind for fin innsats for 1911 gjennom mange år, og ønsker “Hell” og lykke med ny klubb.

Erik Shetelig (til v) og Helge Fjellestad tar kantineøkt under OM for Barn og Unge på Korvoll skole 20.10. (foto: Geir Nesheim)

Helgen 19-21/10 er det Individuelt Oslomesterskap for Barn og Unge på Korsvoll skole, med 1911 U som teknisk arrangør og med 1911 som ansvarlige for kantinen, Vi takker alle frivillige som stiller opp med timeverk og kaker og hjelper 1911 med å få inn noen kroner til klubbkassen, bl.a. Gaute Bergan, Helge Fjellestad, Harald Furnes, Øystein Madsen, Christian Poppe og Erik Shetelig.

Mandag 22.10 er det tid for hengepartier i høstturneringen på Damplassen, med følgende program:
Næss-Roksvold (fra runde 3)
Monsen-Balas (fra runde 3), og
Furnes-Gaudernack (fra runde 4)

For alle andre er det lynturnering (L/H): med litt mer tid enn vanlig: 5 min (+3 sek tillegg). Vel møtt!

I 4. runde av Høstturneringen vant Morten Rolstad over Gaute Furnes:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *