Sommeravslutning og medlemsmøte vel gjennomført

Klubbmester 2019 GM Frode Urkedal studerer stillingen mot Tor Arne Hauge under simultanen under sommeravslutningen 17/6. Foto: Geir Nesheim

Mandag 17. juni holdt SK 1911 tradisjonell sommeravslutning på Damplassen, mer godt fremmøte.

I forkant av avslutningen var det først styremøte og deretter medlemsmøte om sommerens kongressak om mulig avtale med Kindred. Medlemsmøtet diskuterte saken, og vedtok deretter å utpeke kongressdelegater med bundet mandat i Kindred-saken, med 16 mot og 7 for. Det gir 3-1 i delegatfordeling dersom SK1911 har mellom 76 og 100 medlemmer per 1.7, noe det nå ser ut til. Styret utpeker så etterhvert de endelige delegatene.

Etter tradisjonell bevertning med pølse m/lompe, diverse drikke osv, ga klubbmester 2019 GM Frode Urkedal en simultanoppvisning mot 12 motstandere – 36 min på hver. Frode vant 10,5-1,5. Per G Svendsen klarte å vinne sitt parti, mens Geir Nesheim spilte remis.

Kvelden ble avsluttet med handicap-lyn (L/H) – full resultatliste vil bli lagt ut senere.

Takk til alle som har deltatt i klubben i vår – og vel møtt igjen til høsten! Høstsesongen starter med 2-kvelders lyn/hurtig turnering (L/H), med første spillekveld mandag 19. august kl 19:11. Høstturneringen i langsjakk (7 runder) har første spillekveld 2. september. Full terminliste for høsten blir lagt ut her på hjemmesiden senere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *