7 i delt ledelse i Høstturneringen

Unge Albert Vogt-Østli (14) vinner over Trond Evanger, mens Erik Shetelig (til v foran) og Alf Vederhus spiller remis i 3. runde av SK 1911s Høstturnering 2019. Foto: Geir Nesheim

Mandag 7.10 ble 3. runde i Høstturneringen spilt på Damplassen, og nå er like godt hele syv personer i delt ledelse med 2,5p: Bergan, Løveid, Tveraabak, Poppe, Svendsen, Skjeldal og Beckstrøm. Ellers merket vi oss  fra mandagens runde en fin seier til unge Albert Vogt-Østli (14), står med 2p etter 3 runder og fin ratingprestasjon så langt. Turneringen fortsetter med 4. runde allerede mandag 14.10 – se rundeoppsett via lenke øverst på hjemmesiden.

PS: Vi beklager at det ble rapportert feil resultat på ett parti i gårsdagens versjon av denne reportasjonen.

Så minner vi om at det er behov for frivillige til både kantinetjeneste under Oslomesterskap for barn og unge 19-20/10, og vaktmannskap til VM i Fischer Random VM på Høvikodden 27/10-2/11 der Mangus Carlsen møter Caruana, So og Nepomniachtchi – se oppslag tidligere her på bloggen. Gi beskjed til geir.nesheim@gmail.com.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *