Klart for Klubbmesterskap i Lynsjakk 2019 mandag 18.11

Da er det tid igjen for årets KM i Lynsjakk – på Damplassen mandag 18.11 kl 19:11 – fremmøte senest kl 19. Betenkningstid 3 min + 2 sek – rundeoppsett osv ifht deltagelse  (L/H). Senere års premievinnere:
2018:
1. Erik Løveid
2. Raymond Boger
3. Tor Arne Hauge og Geir Nesheim
2017:
1. Per G Svendsen
2. Tor A Hauge
3-6 Raymond Boger, Svein Dale, Geir Nesheim og Andreas Tenold
2016:
1. Raymond Boger
2 Tor A Hauge
3 Svein Dale

Alvert Vogt-Østli (til v) vinner over Christian Poppe i 6. runde i KM, og inntar dermed delt 1.plass før 7. og siste runde. Foto: Geir Nesheim

I Høstturneringen ble 6. og nest siste runde spilt mandag 11.11, og nå er det kun to spillere med helt i teten: ratingfavoritt Per G Svendsen og overraskelsen, Albert Vogt-Østli (14 år). På behørig avstand følger så 5 spillere på 4 poeng. Svendsen og Vogt-Østli møtes i finale-parti i siste runde mandag 2. desember. Mellom KM Lyn og da kommer vår GM Frode Urkedal på besøk mandag 25.11 og gir en innføring i Italiensk åpning.

Vi har noen hengepartier i Høstturneringen:
Bergan Løveid (fra runde 3)
Nesheim-Furnes (fra runde 5)
Poppe – Svendsen (fra runde 5)
Tveraabak-Løveid (fra runde 5)
Furnes-Skjeldal (fra runde 6)
Roksvold – Bergan (fra runde 6), og
Vik – A Selvik (fra runde 6)

Spillerne bes gi beskjed til turneringssjef Erik (eriklveid@gmail.com) om når man kan spille – mandagene 18.11 og 25.11 er mulighet, og dessuten privat. Men noen vil kanskje ha med seg KM Lyn og/eller Urkedals innlegg. Vi minner dog om at alle partier må være spilt før siste runde mandag 2.12.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *