Fortsatt stengt på Damplassen for SK 1911

Det har pga Covid19 nå vært en lang periode uten normal aktivitet for SK 1911. Vi har dessverre fortsatt ingen dato for når vi kan starte opp vårsesongen på Damplassen. Styret følger løpende med på regel-oppdateringene, og vil så snart det er mulig igjen starte opp med etterlengtet sjakk-aktivitetet.

Et lite lystegn: I dag mandag 8. februar starter 1911U opp på Damplassen med ukentlige treninger for sine medlemmer. Trenere er Geir Nesheim og Gaute Bergan. Og i uke 9 starter skolesjakken opp på Korsvoll, Kjelsås og Kringsjå.

SK 1911 avholder ellers årsmøte mandag 1. mars kl 18:30, på den elektroniske møteplattformen Zoom. Egen innkalling kommer i uke 7 både direkte til medlemmene og her på hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *