Klart for sesongåpning på Damplassen mandag 30.8

Da starter en innholdsrik høstsesong 2021 for SK 1911 i kveld 30.8.21, med første kveld av det tradisjonsrike Klubbmesterskapet i Hurtigsjakk (19 min + 11 sek, selvsagt). Turneringen avsluttes mandag 6. september, og spilles som Konrad – det betyr at man kan være med bare en kveld om ønskelig. Det spilles 3 partier hver kveld.

Mandag 13. september starter så klubbmesterskapet i klassisk sjakk (90 min + 30 sek). 7 runder frem til 6. desember. Påmelding i Turneringsservice (se lenke øverst på denne hjemmesiden) eller ved email til vår turneringssjf Erik på eriklveid@gmail.

Alle detaljer i terminlisten finnes via lenke her på hjemmesiden.

Vel møtt på Damplassen i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *