God innsats i seriesjakken

SK 1911 ligger på 2. plass i Eliteserien 2021-22 etter god innsats i åpningshelgen. Fra v. Kristian Trygstad, Isak Storme, Aleksander Llindbøl, Noam Vitenberg, Vojtec Plat og oppmann Geir Nesheim. Jens Kjølberg, Eivind Risting og Max Dahl spilte også i helgen, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

I helgen 29-31.10 startet seriesjakk-sesongen, og SK 1911 slo bra fra seg på flere fronter.

I Eliteserien ligger vi på 2. plass etter første helg, med seier over Stavanger og uavgjort mot Vålerenga og Bergens. Offerspill leder, men deretter er det jevnt. Alle resultater og partier kan finnes i Turneringsservice.  Neste spillehelg er i januar.

I 2. divisjon ble det tap 1-3 borte mot Bærum 2, mens 1911 3 vant 3-1 over Nordstrand 2 hjemme på Damplassen. Neste spillehelg for disse to lagene er 5. desember.

Takk og gratulerer med innsatsen til alle.

I kveld mandag 1.11 spilles det utsatte partier på Damplassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *