Klubbmesterskapet 2022 ferdigspilt

Fra siste runde i KM 2022 på Damplassen 23/5. Nærmest Olav Vik mot Eirik G Haga (m ryggen til). Foto: Geir Nesheim

Da er KM 2022 ferdigspilt, med 9. og siste runde mandag 23.5. Som tidligere nevnt vant Gaute Bergan øverste gruppe, foran  Per G Svendsen, og med Øystein Knudsen og Per Omtvedt nærmest deretter.  I gruppe B er det i øyeblikket delt seier til Richard B Tøndel og Pantham Kaewpitakkun, men der kan det komme endringer som følge av avklaring rundt noen ikke spilte partier. Gerrard G Blanco vant gruppe C, Alle resultater i Turneringsservice via lenke øverst her på siden.

Kommende langhelg spilles så NM for Klubblag 2022 i Drammen, etter 2 års opphold pga Covid19. Sist turneringen ble spilt i 2019 vant SK 1911, men vi er ikke favoritter denne gangen. Bl.a. stiller Offerspill 1 med bl.a GM Magnus Carlsen, GM Aryan Tari, GM Johan Sebastian Christiansen og GM Frode Urkedal på laget! SK 1911 stiller i alle fall med to lag:

1911 – 1
Eivind Risting
Aleksander Lindbøl
Jens Kjølberg
Max Dahl (lagkaptein)
Aleksander Omtvedt
Per Omtvedt

1911 – 2
Harald Furnes
Svein Dale (lagkaptein)
Alf Vederhus
Magnus Kimsås
Sigurd Alsos
Marius Rønningen

Det spiller med 4 spillere i hver runde . Les mer om turneringen her. Vi ønsker våre lag lykke til!

Mandag 30. mai spilles så første kveld av to i Klubbmesterskapet i Hurtigsjakk 2022, med de 3 første rundene (av totalt 6 runder). Betenkningstiden er 19 min + 11 sek. Turneringen rates. Det er mulig å spille en eller to kvelder. Det legges ut TS-oppføring, men man kan også melde seg på med email direkte til geir.nesheim@gmail.com.  Andre dag i KM Hurtigsjakk spilles mandag 13. juni. Mandag 6. juni er det stengt pga pinsen. Så avsluttes vårsesongen med sommeravslutning mandag 20. juni. Program følger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *