NM for Klubblag 2022 – delt 8. plass til SK 1911

Max Dahl (til høyre, her fra en Eliteserie-runde i februar 2022) tok 5p på 6 runder i NM for Kllubblag, og var med det SK 1911s toppscorer. Til v Jens Kjølberg som tok 1p på 2 partier. Foto: Geir Nesheim

Da ble det til slutt en delt 8. plass (15. plass etter kvalitetsberegning) for SK 1911s førstelag under NM for Klubblag 2022 i Drammen helgen 26-29/5. Vi kom godt ut fra start og vant 3 av de 4 første matchene. Men tap for Eliteserievinner Vålerenga i runde 5 gjorde en topplassering umulig. Vi vant klart i siste runde, men med mange sterke lag på startstreken måtte vi gi fra oss NM-tittelen vi har hold i 3 år (!) siden vi vant forrige mesterskap i 2019.

Laginnsatsen var upåklagelig, og Max Dahl (16), som spilte alle 6 runder, imponerte med 5p mot god motstand.  Ellers tok Aleksander Lindbøl 3p på 4 partier og Eivind Risting 2/2. Takk for innsatsen til hele laget!

Vår 2. lag besto av en blanding erfarne klubb-/turneringsspillere og unge debutanter på dette nivået. Det ble til slutt en 49. plass av 57 startende lag, med 2 lagseier og 4 tap. Absolutt hederlig. Toppscorer ble Svein Dale med 2,5p på 6 runder. Dessuten masse erfaring å hente for våre unge debutanter. Vi merker oss at både Magnus Kimsås (11) og Sigurd Alsos (10) tok med seg poeng mot erfarne motstandere.

Alle resultater fra NM for Klubblag 2022 kan finnes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *