Landsturneringen på Kongsvinger

Sommerens store sjakkbegivenhet her hjemme er jo alltid Landsturneringen. I 2022 ble denne arrangert av Nordstrand SK, på Kongsvinger, i uke 28. Simen Agdestein ble den suverene vinneren av Eliteklassen og dermed årets norgesmester. Simen skal jo til høsten trene 1911Us spillere i alderen 12-16 , så dette blir spennende.  Invitasjon til aktuelle spillere kommer i august.

SK 1911 var denne gangen representert med 9 spillere. Mange gode resultater. Her trekker vi frem Max Dahls  flotte 5. plass i mesterklassen (totalt 34 deltakere), finfin 5. plass også til Per Omtvedt i klasse 50+ (24 deltakere), Aleksander Omtvedts 8. plass i Klasse 1 (25 deltakere), og Svein Dales 10 plass i den store klasse 2 (44 deltakere).  Kjetil Selviks 17 plass i klasse 3  (41 deltakere) må også nevnes. Se alle resultater her.

Fredagen 15.7 var det NM i Lynsjakk, og der slo Tor Arne Hauge til med sølvmedalje i klasse 65+.  Og Max Dahl kom på 2. plass i Gruppe 1. Alle lynresultater kan finnes her. Gratulerer til begge, og til alle SK 1911-spillere under landsturneringen med resultater og innsats.

I 2023 går Landsturneringen i Oslo (Valhall) med SK Stjernen som arrangør. Da blir det sikkert med enda flere fra vår klubb!

Fortsatt god sommer til alle, så møtes vi i månedsskiftet august/september. Terminlisten legges ut her på hjemmesiden med det første.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *