Høstturneringen 2022 halvveis

Fra Høstturneringen runde 4 på Damplassen mandag 10/10. Nærmest Knutsen (til v) – Fuglesang (0-1) og bak Lazareva (til v) – Sørvig (1-0). Foto Geir Nesheim.

Mandag 10/10 fortsatte SK 1911s Høstturnering 2022 med runde 4 av 7, så nå er vi halvveis. Mikkel Lien, Stjernen vant over Geir Nesheim og overtok dermed lederplassen med 3,5p på 4 partier, men mange utsatte partier gjør situasjonen fortsatt svært åpen. I 5. runde møter således Lien turneringens ratingfavoritt Noam Vitenberg, som har 2 seire og to utsatte partier så langt. Se alle resultater på Turneringssservice her.

SK 1911 har avsatt mer tid til avvikling av utsatte partier på Damplassen, for å ta unna mengden. Fra før er mandag 24/10 satt av, og i tillegg kan usatte partier nå spilles mandagene 31/10, 7/11 og 21/11 – selv om det da også er annen aktivitet. Utsatte partier spilles da på det innerste rommet – maks 3 partier. De som planlegger å spille da informerer turneringsleder  via geir.nesheim@gmail.com i forkant. Egen mail om dette vil bli sendt spillerne.

Neste mandag 17. oktober fortsetter høstturneringen med runde 5, med partiene
Lien-Vitenberg
Turony-Nesheim
Næss-Lazareva
Fuglesang-Omtvedt
Sørvig-Evanger
Abrahamsson-Smedsrud
Skjeldal-Knutsen
Roksvold-Shetelig
Øystein Madsen har walkover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *