Sterk SK 1911-innsats i seriesjakken i helgen

1911 4 vant 3-1 over Bærum 6 i Østlandsserien søndag 4/12. Borterst bord 1 Aksel Nissen Hellerud, så Lauritz Nissen Hellerud, Eirik F Reigstad og Marius Rønningen. Foto: Geir Nesheim

Da var en begivenhetsrik seriesjakk-søndag 4/12 over, og SK 1911 gjorde sine saker bra: 3 lagseire på 4 spilte kamper.

I Eliteserien vant SK 1911 3,5 – 2,5 over Stavanger, som hadde vist god form i sine utsatte partier, med seier over Nordstrand fredag og uavgjort mot regjerende seriemester Vålerenga lørdag. Men i går ble vi for sterke, med bl.a. seire til IM Milton Panzar, IM Isak Storme og Aleksander Lindbøl, og remis for FM Noam Vitenberg. Dermed ligger vi på 5. plass etter 3 fulle runder, med 4 lagpoeng. Se alle resultater her og partier her.

IM Milton Panzar vinner på bord 1 for SK 1911 mot Stavangers FM Levi Andre Tallaksen i Eliteserien søndag 4/12. Foto: Geir Nesheim

I Østlandsserien har SK 1911 3 lag denne sesongen – 2 i 3. divisjon og ett lilleputtlag i 4. divisjon. Runde 2 av 5 ble spilt søndag 4/12, med hjemmekamper på Korsvoll skole. SK 1911 2 vant sin 2. kamp på rad mot Hønefoss 2 3,5-0,5, og har bare avgitt en remis så langt på 8 partier. Lovende ifht opprykk, slik at SK 1911 kan ha minst ett lag i 2. divisjon neste sesong. SK 1911 3 kjempet hardt, med bl.a. Emilia Kaniewska og Elma Selvik på de to øverste bordene, men tapte til slutt 1-3 for Bærum 4. Men våre unge spiller på lilleputtlaget slo til med en 3-1 seier over Bærum 6, og har åpnet sesongen riktig fint. Alle resultater kommer i Turneringsservice etterhvert.

På Damplassen i kveld mandag 5/12 er det siste runde i Høstturneringen. Og så avsluttes høsthalvåret med Jubileumsarrangement og Juleavslutning  med tradisjonelt program mandag 12/12. Noe å få med seg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *