Næss og Kjølberg i teten i Klubbmesterskapet

Mikael Næss (til v) har fått en fin start på Klubbmesteskapet 2023. Her i sitt vinstparti mot Roaul Abrahamsson, Vålerenga i runde 2.

Etter to runder har Mikael Næss og Lars Kjølberg begge fullt hus og har dermed satt tempoet i kampen om klubbmestertittelsen 2023. Turneringen går over 9 runder, med siste runde først 22. mai. Ellers er det også flere andre spillere uten poengtap: Vederhus, Poppe, Knutsen og Nesheim. Men disse har utsatte partier og ligger derfor litt lenger nede på listen foreløpig.

3. runde spilles mandag 6. februar. Toppoppgjøret Kjølberg-Næss vil dog bli spilt en annen dag da Kjølberg har reisefravær.

Alle resultater og rundeoppsett runde 3  kan finnes via lenke øverst på siden.

Mandag 30.1 kl 18:45 er det ellers klart for 5 runder Åpen Hurtigsjakkturnering 10+5 (L/H). Turneringen blir dog ikke ratet, og premiering blir en del av Lyn/Hurtigcupen. Men en fin sjanse til litt sjakktrening for de som ikke spiller Klubbmesterskapet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *