Sesongavslutning: 4. plass i Eliteserien og opprykk til 2. divisjon for 2.laget

SK 1911 mot Vålerenga i Eliteserien runde 8 fredag 3/3. Fra v Jens Kjølberg, Max Dahl, Aleksander Lindbøl, Isak Storme, Eivind Risting og Milton Panzar. Foto: Geir Nesheim
Verdensmester Magnus Carlsen spilte alle tre runder i Eliteserien for Offerspill denne helgen. Her følger unge 1911U-spillere fra Tåsen skole nøye med. Fra v Viktor Jansen Lund, Even Jåtog Trygstad, Oliver Miao, Sondre Sundvor Hjorteseth og Eirik Johnsen Skogstad. Foto: Geir Nesheim

Det ble en bra avslutningshelg for SK 1911 når både Eliteserien og Østlandsserien avviklet siste spillehelg 3-5/3. I Eliteserien var vi bare nesten helt sikre på å unngå nedrykk før helgens kamper, og allerede fredag, med Bergens seier over Tromsø, var alt avklart. Så vant vi over Hell 4-2 lørdag, og selv om det ble tap for fjorårsmester Vålerenga 2-4 fredag, og et litt uheldig tap for Tromsø 2,5-3,5 søndag, endte vi  på 4. plass. Offerspill vant, mens Nordstrand og Hell rykket ned. Toppscorer på SK 1911 ble vår svenske IM Isak Storme med 7 av 9, og muligens et stormesternapp. Den store spilleren siste spillehelg ble Aleksander Lindbøl, med 2,5 av 3. Gratulerer til alle 10 som har spilt på laget gjennom sesongen!

Fra avslutningen av Østlandsserien 2022-23 på Korsvoll skole 5.3.23. SK 1911-spillerne vendt mot kamera. SK 1911-4 nærmest, så SK 1911-3 og SK 1911-2. Nærmest Marius Rønningen på SK 1911-4, bord 4. Foto: Geir Nesheim

I Østlandsserien vant SK 1911-2 den viktige kampen mot Modum i 3. div avd B, 2,5-1,5, og sikret dermed opprykk til 2. divisjon neste sesong. Veldig bra. Kristoffer Trygstad og Øystein Knutsen vant mot Modum. Toppscorere på SK 1911-2 gjennom  hele sesongen ble Øystein Knutsen og Geir Nesheim, begge med 3p på 3 partier.

SK 1911-3 avsluttet med 2-2 mot Groruddalen. Håkon Standal tok vår eneste seier i den matchen. Toppscorer hele sesongen ble førstebordspiller og lagkaptein Emilia Kaniewska, med 1,5/3.

Sk 1911-4 – vårt lilleputtlag i 4. div avd B – avsluttet med 1-3 mot avdelingsvinner Asker 4. Lagets toppscorer ble Lauritz Nissen Hellerud med 3,5p på 4 partier. Han vant også søndag mot Asker 4!

Takk for innsatsen og gratulerer til alle 30 spiller som har deltatt på SK 1911s lag i sesongens seriespill! Alle resultater kan etter hvert finnes på Turneringsservice.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *