2 runder igjen av Klubbmesterskapet 2023: Fortsatt uavklart.

Mandag 24.4 ble 7. runde i KM23 spilt på Damplassen. Med 2 runder igjen er fortsatt ikke alt avklart, og det utsatte partiet Abrahamsson-Kjølberg vil avgjøre mye. Kjølberg leder med 5,5/6 mot Abrahamssons 4,5/6 på 2. plass. Poppe har 5/7.

Mandag 1. mai er klubben stengt, og 8. runde spilles derfor mandag 8. mai med følgende partier:

Kjølberg-Fuglesang
Poppe-Abrahamsson
Næss-Roksvold
Shetelig-Knutsen
Skjeldal-Nesheim
Turony-Madsen
Vederhus-Sørvig

Alle resultater mm. kan finnes via lenke øverst på siden.

Sammenlagtstillingen i Lyn-/Hurtigcupen 2023 er oppdatert og kan finnes via lenke øverst. Etter 6 turneringer leder Hauge , foran Abrahamsson og Omtvedt.

NM for klubblag spilles i Bergen 18-21/5. De medlemmer som er interessert i å spille bes si fra til klubbleder Geir (geir.nesheim@gmail.com) så snart som mulig og helst ila onsdag 26/4. Egen email er sendt ut med informasjon, og kan også finnes her.

Kringsjå skole vant NM for skolelag 2023 foran Korsvoll skole på sølv-plass. Fra venstre Thomas og Lauritz Nissen Hellerud, Marius Rønningen, Eirik Reigstad og Ludvig Ludvigsen, alle Kringsjå, og så Sondre Sørebø, Aksel Valio, Magnus Kimsås og Jacob S Ulseth, Korsvoll. Reigstad, Ludvigsen, Sørebø og Valio fikk dessuten alle bestebordspremier! Vi gratulerer. Foto: Geir Nesheim

Så tar vi med at det gror godt i vår ungdomsavdeling. 1911U deltok med hele 7 lag under NM for skolelag 2023 i Sandnes i helgen, og sannelig kom de hjem med både gull (til Kringsjå skole) og sølv (til Korsvoll skole) i bagasjen. Vi gratulerer!

Og som ikke det var nok gjorde 1911-spillere det godt andre steder i helgen også. Under Nordstrand GP  langsjakk tok Jens Kjølberg en fin 2. plass i A-gruppen, bl.a. med remis mot vinneren IM Elham Abdrlauf og seier over IM Ludvig Carlsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *