Lars Kjølberg nærmere Klubbmestere-tittelen 2023

Lars Kjølberg (til v) mot Michael Fuglesang i runde 8 av Klubbmesterskapet 2023. Foto: Geir Nesheim.

Mandag 8/5 ble 8. og nest siste runde av KM 2023 spilt på Damplassen. Lars Kjølberg vant sitt parti mot Michael Fuglesang, og står med 6.5p på 7 partier og med et utsatt parti mot Roaul Abrahamsson. Lars møter Alf Vederhus i siste runde. Fortsatt kan teoretisk Roaul, som har 4,5p på 6 partier, 2 utsatte  hvorav ett mot Lars, og ett parti i siste runde mot Gudmund Skjeldal igjen, utfordre Lars. Det blir noen spennende uker frem til siste runde spilles mandag 22. mai, når alt skal avgjøres.

Neste mandag 14. mai spilles det en 5 runder åpen hurtigsjakkturnering 10min +5 sek. Mer info følger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *