Sterk innsats av SK 1911 under EM for Klubblag 2023

SK 1911 leverte en sterk innsats under EM for Klubblag 2023, som ble spilt i Albania denne uken. Med en forhåndsrangert som nr 61 av 84 lag endte vi på 46. plass med 6 lagpoeng på 7 runder.

Vi må også nevne at Offerspill faktisk gikk helt til topps og tok EM-tittelen, godt hjulpet av verdensener GM Magnus Carlsens 5p på 6 runder på bord 1.

5 av  SK 1911s 6  spillere leverte ratingprestasjoner godt over eget nivå. FM Eivind Risting på 1. bord tok et 3. og siste nødvendige napp i IM-tittelen, og  tok med seg en ratingfremgang på 26 poeng opp til 2365. Han må nå «bare» komme seg over 2400 i rating, så er IM-tittelen i boks. Ristings 50% score mot 4 stormestre og 3 IMer, og 2475 i ratingprestasjon, gjør en optimistisk på at dette vil gå bra.

SK 1911s lag under EM for klubblag 2023. Fra v Kjøita, Risting, Bergan, Lindbøl, Dahl og Kjølberg.

Også Aleksander Lindbøl, Jens Kjølberg, Torgeir Kjøita og Gaute Bergan leverte gode ratingprestasjoner 50-150p over eget nivå, og bidro sterkt til det fine resultatet. Bergan ble toppscorer med 4,5p på de 7 rundene, foran Kjølberg og Kjøita med 4p. Max Dahl leverte litt under eget ratingnivå denne gangen, men tar helt sikkert med seg mye læring og erfaring fra turneringen.

Vi gratulerer alle 6 med innsatsen og ser frem til en grundigere turneringsrapport fra spillerne med det første, samt partigjennomganger og andre kommentarer under klubbkveldene mandagene utover høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *