Det Åpne Oslomesterskapet

I dag startet det åpne Oslomesterskapet, med 54 deltagere. Resultater fra første runde og rundeoppsett for runde to ligger her.

Ratingfavoritt i klasse A er 1911s Torstein Bae. ASKOs Inge Skrondal er den antatt hardeste konkurrenten. I klasse B er Per Omtvedt fra Stjernen høyest ratet. Av 1911s spillere i denne klassen ser vi at de unge talentene Tor Botheim, Endre Larsplass og Odd Martin Guttulsrud alle vant den første runden. I klasse C vant et annet stort talent, Raksha Rathan fra OSS, mot klassens nest høyest ratede spiller Øivind Carstensen (1497). 1911s miniputt Gregor Taube imponerte også, med remis mot Jan Hugo Eriksen (1310).

Andre runde begynner klokka 10:00 på lørdag. Det vil bli jevnlige oppdateringer i løpet av dagen, så følg med på resultatsiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *