Klubbmesterskapet 2019 i gang

GM Frode Urkedal (til v) åpnet med seier over Sven Erik Rognes i 1. runde av SK 1911s Klubbmesterskap 2019 mandag 14/1. Foto: Geir Nesheim

23 spillere deltar i årets klubbmesterskap, der første runde ble spilt på Damplassen mandag 14.1. Det er det laveste deltager-tallet i KM siden 2013, men vi står på og satser på flere deltagere neste år igjen. Høyest rangerte og storfavoritt til sitt 3. KM på rad er GM Frode Urkedal. En annen spennende start er unge Elham Abdrlauf. hovedmedlem i OSS, en spiller som fort kan komme veldig høyt opp. Begge startet med seier på mandag. Se ellers alle resultater samt oppsett for runde 2 som spilles allerede mandag 21/1 kl 19:11 via link til Turneringsservice øverst på siden.

Seriesjakk:

I Eliteserien ligger SK 1911 fortsatt på 3. plass etter 6 runder, etter knepent tap for Tromsø, uavgjort mot OSS og klar seier over Hell sist helg. Et ungt 1911-lag slo altså godt fra seg – bra! Nå gjelder det å stå distansen siste spillehelg i mars, så kan det bli ny medalje – i så fall den 4. på rad!

I Østlandsserien ble det en blandet helg med 3 seire, 3 uavgjorte matcher og 2 tap for våre 5 lag. Fire av våre lag innehar 2. plass i sine avdelinger og kan fortsette å kjempe om opprykk i hver sine avdelinger. Det er 1911-2 i 2.div avd B, 1911-3 i 2.div avd A, 1911-4 i 3.div avd B og 1911-7 i 4. div avd F. Vi ønsker alle lag lykke til de to siste helgene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *