Sommeravslutning mandag 17. juni

I dag mandag 10. juni er Damplassen stengt pga pinsen.

Neste mandag 17. juni er det sommeravslutning med tradisjonelt program: lett servering mat/drikke; sjakkinnslag (simultan e,a.) og avsluttende sommer-lynturnering 5min + 3 sek (L/H). Møt frem til hyggelig samvær med klubbvenner!

Forrige mandag ble KM Hurtigsjakk avsluttet, og vi kan gratulere Per Gisle Svendsen som årets klubbmester! Resultater (sammenlagt 27/5og 3/6):
1. Per Gisle Svendsen 5p
2-3 Tor A Hauge 4p
2-3. Christian Poppe 4p
4. Sven E Rognes 3,5p
5. Harald Furnes 3p
6-7. Olav Hjortås 2,5p
6-7. Mikael Næss 2,5p
8-11. Trond Jacobsen 2p
8-11. Geir Nesheim 2p
8-11. Thore Roksvold 2p
8-11. Jørgen Tveraabak 2p
12-13. Kjetil Halvorsen 1p
12-13. Øystein Madsen 1p
14. Odd I Fystro 0,5

Glade Norgesmestere. Fra v. Eivind O Risting, Frode Urkedal, Vegar Koi Gandrud og Isak Storme. Torbjørn R Hansen, Lucas Ranaldi og Noam Vitenberg var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Eirik T Gullaksen, Bergensjakk

SK 1911 ble Norgesmestere for Klubblag 2019 i Drammen forrige helg. Vi er dermed kvalifisert for EM for Klubblag til høsten. Bergens ble nr 2, mens OSS måtte nøye seg med bronse etter tap for oss i siste runde. Partiet Urkedal-Simen Agdestein ble helt avgjørende, og vår kaptein vant et fint angrepsparti og sikret oss dermed NM-tittelen.

Vi gratulerer!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *