Raymond Boger Kvartermester 2017!

9 spillere stilte mandag 25.9 til start i den tradisjonelle 6 runder/15 min per spiller  kampen om tittelen årets kvartermester! Raymond Boger (bildet) gikk på et tap i første runde, men var deretter ustoppelig og vant til slutt klart. Resultater:

1 og Kvartermester 2017 Raymond Boger 5p/6 spill
2 Trond Jacobsen 4p
3-5 Tor Arne Hauge, Per G Svendsen og Geir Nesheim 3,5p
6-7 Svein Dale og Gaute Bergan 3p
8 Mikael Næss 2,5p
9 Thore Roksvold 2p

I Høstturneringen ble det spilt 3 utsatte partier. Nå er 4 unge musketerer i front med 2p/2 spill: Odin N Heier, Elham Abdrlauf, Noam A Vitenberg og Max Dahl. Se lenke til turneringen over for alle resultater og rundeoppsett 3. runde. På bildet Noam til h i sitt seiersparti mot Andreas Tenold (Se partiet under – trykk på et trekk for diagram).

Vi tar nå høstferie og klubben er stengt kommende mandag 2/10. Så spilles 3. og 4. runder i høstturneringen mandagene 9/10 og 16/10.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *