2 spillere med fullt hus i Høstturneringen – 4 runde spilles mandag 16.10

Etter tre runder i SK 1911s Høstturnering 2017 står Noam Vitenberg og Max Dahl begge med fullt hus og 3 poeng etter seire over Odin Heier og Elham Abdraluf mandag 9. oktober. (bilde: Heier til v og Vitenberg til h ved brettet; Abdrlauf ser på). Dermed møtes Vitenberg og Dahl allerede mandag 16.10 i et tidlig topp-oppgjør. Alle partier fra høstturneringen kan spilles gjennom her. Resultater finnes ved å klikke på lenken øverst på siden.

Hele rundeoppsettet mandag 16.10:
Dahl-Vitenberg
Rognes-Abdrlauf
Fjellestad-Heier
Hem-Roksvold
Balas-Monsen
Tenold-Tveraabak
Shetelig-Nesheim
Elma Selvik-Næss
Wilhelmsen-Madsen

Utsatte partier:
Svendsen- Furnes
Kjetil Selvik-Bergan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *