Bronse til Noam under NM for Ungdom

1911 U hadde en betydelig kontingent på 16 spillere under helgens NM for Ungdom i Kr.sand – de fleste av dem også medlemmer av 1911 – og kom hjem med en bronsemedalje – til Noam A Vitenberg i klasse C 13-14 år. Med 6p på 7 partier var et enslig tap i 2. runde tungt å svelge, men uansett flott innsats. Vi gratulerer!

David L Vangen (bildet, med sorte brikker mot Aleksander Øye-Strømberg, Rosenborg  i remispartiet i 6. runde – foto Geir Nesheim) var også nær ved å lykkes med det helt store i kl D 12 år, og ledet alene etter 5 runder, men en remis og ett tap i de to siste rundene gjorde at det hele endte med en femteplass med 5p. Well done uansett! I denne klassen ble Max Dahl nr 11 med 4,5p.

Ellers nevner vi at Lucas Ranaldi ble nr 5 i Kl A 17-26 år med 4p på 6 runder, Odin N Heier ble nr 12 i kl B 15-16 å med 3,5p på 6 runderr, Gaute Bergan, Mikkel L Johansen og Emil Nickelsen nr 19, 21 og 26 i klasse D 12 år, alle med 4p, Magnus Årdal nr 13 i Gr E 11 år med 4p, og Elma Selvik nr 12 i kl E 10 år med 4p. Vel blåst til alle sammen.

I morgen mandag spilles 6. runde i Høstturneringen, med følgende program:

Furnes-Bergan
Dahl-Svendsen
Rognes- K Selvik
Heier-Monsen
Næss-Abdrlauf
E Selvik-Tveraabak,
Balas-Hem
Shetelig-Madsen

Følgende partier må utsettes:
Vitenberg-Nesheim
Fjellestad-Tenold og
Roksvold-Wilhelmsen

7. runde, som spilles mandag 4. desember, settes opp tirsdag 14.11 på basis av resultater frem til da, for å legge til rette for at de som må kan spille sine partier før det. Ingen partier kan spilles etter 4.12. Forslag til tidspunkter for utsatte partier kunngjøres 14.11.

Så minner vi nok en gang om simultanoppvisningen mot Kasimdzhanov mandag 20.11. Det er fortsatt mulig å melde seg på til geir.nesheim@gmail.com.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *