Klart for simultan med eksverdensmester Kasimdzhanov 20.11

 

 

Gledelig god påmelding til en kveld på Damplassen med klubbkamerat og eksverdensmester GM Rustam Kasimdzhanov (til v på bildet i et remisparti mot en kjent motspiller – foto Matt&Patt) på mandag 20.11 kl 19:11. Kvelden starter med et lite foredrag, og så spilles en klokkesimultan der både Kasimdzhanov og ca 25  motspillerne har 1 time hver på klokkene. Lett bevertning. Gratis for 1911 medlemmer – kr 100 for gjester. Det er fortsatt noen få plasser igjen – påmelding til geir.nesheim@gmail.com etter først til mølla-prinsippet. Nå i helgen har vårt nye 1911-medlem treningsleir med unge 1911’ere og noen fra førstelaget – veldig bra!

Forrige mandag ble 6. runde i Høstturneringen spilt på Damplassen. Gaute Bergan slo ledende Harald Furnes og overtok teten med 5p, med Noam Vitenberg og Per G Svendsen 0,5p bak. Men Noam har to hengepartier, så bildet kan endre seg i innspurten. 7. runde spilles mandag 4.12, og er satt opp allerede (se lenke til Turneringsservice øverst på siden).

Program for utsatte partier:

mandag 27.11 (dessverre samtidig med KM i Lynsjakk 2017):
Balas-Monsen
Furnes-Dahl
Vitenberg-Rognes
Fjellestad-Tenold
Roksvold-Wilhelmsen

Partiet Vitenberg-Nesheim må spilles privat før 3.12.

Her et parti av Gaute Bergan fra en tidligere runde:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *