Per Gisle Svendsen Klubbmester i Lynsjakk 2017

Klubbmesterskapet i Lynsjakk 2017 mandag 27.11 markerte avslutningen på årets Lyn- og Hurtigcup. I et avgjørende parti i siste runde (se bilde) måtte nybakt norgesmester i Hurtigsjakk for senior Tor Arne Hauge (til venstre) vinne for å få stikkamp, men PG (til høyre) holdt unna, og kunne glede seg over nok en klubbtittel. Fjorårets vinner Raymond Boger (tilskuer) fulgte nøye med. Resultater
8 Erling Tenold, Nordstrand 0p

Dermed ble Tor Arne Hauge nr 2 i Lyn og Hurtigcupen 2017 sammenlagt etter Trond Jacobsen, som mandag sto over sin første turnering i årets cup , mens Geir Nesheim, som lå likt med Tor Arne før siste turnering av 16, endte som nr 3.  Per Gisle Svendsen ble nr 6. Endelige resultater Lyn/Hurtig følger i senere spalte.

I utsatte partier i Høstturneringen gikk det meste ledende Gaute Bergans vei, da de nærmeste konkurrentene avga poeng. Før siste runde leder Bergan med 5p foran Per G Svendsen med 4,5 og Noam Vitenberg med 4p + et hengeparti. Seieren vil gå til en av disse tre. Siste runde spilles mandag 4.12.

Mandag 27.11 gikk Noam Vitenberg på et tap i et interessant parti mot Sven Erik Rognes:

Ellers slo 1911’ere bra fra seg i helgen, med et høydepunkt i Moss:

Tor Arne Hauge vant norgesmesterskapet i hurtigsjakk for seniorer (65+). Arrangør Moss sjakklub 25. – 26. november:

Nr.   1 Tor Arne Hauge 7,5 poeng / 9 (gull)
Nr.   4 Sven Erik Rognes 5,5 p
Nr. 15 Thore Roksvold  3,5 p
Nr. 20 Øystein Madsen ½ p
Seniorer 50+:
Nr. 3 Raymond Boger 6,5 poeng / 9 (bronse)