Klubbmesterskap i lynsjakk 2017 spilles mandag 27.11

Da er det klart for KM Lynsjakk – 3 min + 2 sek (L/H). Fremmøte før kl 19 på Damplassen i morgen mandag 27.11. Dette er siste turnering som inngår i årets Lyn- og Hurtigcup. 49 spillere har deltatt på en eller flere turneringer, men bare én spiller har deltatt på alle 15 hittil: Trond Jacobsen. Han leder også klart i sammendraget og kommer til å vinne. Resten av resultatlisten får vi komme tilbake til etter KM Lyn i morgen. Der skal kanskje Raymond Boger forsvare seieren fra i fjor, forhåpentlig mot nr 2 og 3 da, Tor Arne Hauge og Svein Dale, og gjerne mange, mange flere.

Så spilles det 5 utsatte partier i høstturneringen i morgen:
Balas-Monsen
Furnes-Dahl
Vitenberg-Rognes
Fjellestad-Tenold
Roksvold-Wilhelmsen

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *