Lynturnering ((L/H) og hengepartier mandag 5.2

I morgen mandag 5.2 spilles som meddelt i spalte 30/1 Klassisk lynsjakk 5 min spiller/parti (L/H). Første runde i den nye “Åpne Lyn-cup 2018 NGP”  (som vil bli FIDE-ratet) er som meddelt utsatt til mandag 5.3.

Det spilles i morgen også utsatte partier i Klubbmesterskapet 2018, med følgede partier:
Gr A:
Furnes-Grøver
Boger-Ray
Gr B:
Jacobsen-Tenold
Stub-Fjellestad
Madsen-K Selvik
E Selvik-Nesheim

NSF har nå fått fulltegnet påmeldinger av frivillige til den kommende Fisher-Random matchen Calrsen Nakamura 9-13/2. SK 1911 vil stille med 3 av de totalt 16 frivillige under arrangementet. Takk til de SK 1911’ere som meldte seg, jfr forespørsel i spalte 30/1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *