Per Gisle Svendsen Klubbmester i Lyn 2019

Årets Klubbmester i Lyn Per G Svendsen (til h) spiller mot sølvvinner Erik Løveid under turneringen på Damplassen 18.11.19. Foto: Geir Nesheim

Mandag 18.11 ble årets KM Lyn spilt på Damplassen, med 8 deltakere. Vinner ble Per Gisle Svendsen, som i 2017 og flere ganger tidligere. Men han fikk hard kamp til døren av fjorårsvinner Erik Løveid, som spilte 1-1 i innbyrdes oppgjør. På 3. plass kom Sven Erik Rognes, som nok kan begynne feiringen av sammenlagtseieren i L/H cupen 2019. Foreløpig sammenlagtliste L/H cupen kan finnes her.

Resultater:
1. og Klubbmester Lyn 2019: Per G Svendsen, 12p/14 partier.
2. Erik Løveid, 10,5p
3. Sven Erik Rognes, 9p
4. Geir Nesheim, 7,5p
5. Alexander Sørensen, 5,5p
6. Albert Vogt-Østli, 5p
7. Fredrik Berg-Buxrud 3,5p
8. Mikael Næss, 3p

I Høstturneringen ble det spilt to partier mandag, bl.a. et fremskutt parti fra runde 7, der Poppe slo Halvorsen og dermed gikk opp på 4,5p på 6 partier. Det kompiserer bildet i innspurten, siden Svendsen, som har 4,5p på 5 spilte partier,  har igjen både hengeparti mot Poppe og siste-rundeparti mot Vogt-Østli, som har 5p på 6 spilte partier. Og bak lurer Erik Løveid, som har 3p på 4 partier og to hengepartier. Her kan altså fortsatt mye skje.

Mandag 25. november holder vår GM Frode Urkedal teori-innlegg om Italiensk Åpning, med påfølgende lynturnering – den siste i årets L/H-cup. Samme kveld spilles også utsatt partier i høstturneringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *