Åpent KM i Lynsjakk på Damplassen mandag 15.11 kl 18:45

Gaute Bergan leder gruppe A i KM 2021. Her mot Emilie Lazareva i runde 5.

Nå er sjansen der til å spille seriøs lynsjakk på Damplassen. Åpent KM arrangeres mandag over helgen. Påmelding ved ankomst eller direkte i Turneringsservice. Turneringen vil bli ratet. Se øvrige detaljer i terminlisten øverst på siden.

I klubbmesterskapet ble det spilt tilnærmet full runde 5 mandag 8/11.  Når det nærmer seg innspurten, med runde 6 mandag 22/11 og siste runde mandag 6/12, synes det klart at vi denne gangen får en førstegangsvinner. Gaute Bergan ligger best an, med 4p på 5 spilte partier, med Erik Løveid (3,5p/5) og Øystein Knutsen /3p/4) nærmest. Knutsen skal møte både Bergan og LØveid i innspurten, så dette blir spennende hele veien inn!

I Gruppe B  ser kampen om førsteplass og opprykk til gruppe A ut til å stå mellom Mikael Næss, Eivind H Tørstad og Geir Nesheim, som alle har 4p/5 før innspurten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *